Arrangerte gratis barnekonsert på Lysnes

Mandag formiddag inviterte Senja Barnefestival på Lysnes til gratiskonserten «Du store mamelukk».

GRATISFORESTILLING: Fra venstre: Erika Toth, Runa Bergsmo og Bendik Lund Haanshus i forestillingen «Du store mamelukk», fremført på Lysnes mandag.   Foto: Privat

kultur

Konserten ble arrangert med støtte fra blant annet Kultur i Troms og Kulturrådet, noe som gir Lysnes Ungdomslag mulighet til å tilby gratis konserter til barnehager og småskoler i nærområdet. En spesiell invitasjon hadde gått ut til skoler og barnehager i Lenvik og i Berg kommune.

Til sammen ble det totalt 125 besøkende fra Gibostad skole og Gibostad barnehage, Asphaugen barnehage, Husøy, Botnhamn, Skaland, Senjahopen og Fjordgård barnehager, Trollstua barnehage, Senja Montessoriskole og Senter for læring og integrering. I tillegg var det noen foreldre med barn fra nærområdet.

Etter konserten delte frivillige fra Lysnes Ungdomslag ut boller og saft.