Ingvaar skal sørge for «Lys i høstmørtna»

Ingvar Olsen, kjent fra Idol, skal sørge for “Lys i høstmørtna” på Skagi Senja Hotel & Lodge, lørdag 12. oktober: – Viktig å ta med seg noen lyspunkter inn i mørketida, sier arrangør Eli Marianne Pedersen.

VANT IDOL: Mange kjenner igjen Ingvar Olsen fra da han vant sangkonkurransen “Idol” i 2014.   Foto: Sony Music

INGVAR OLSEN
  • Artisten fra Kvaløya ble for første gang kjent da han vant “Idol” i 2014.
  • Stemmen hans bærer preg fra 50-tallets rock`n roll, med en melankolsk, silkemyk klang. Dagen etter han gikk til topps i verdens største sangkonkurranse, slapp han singelen Sarah Moore. «Sarah Moore» klatret dagen etter til nummer 1 på iTunes Norway charts.
  • 23.oktober 2015 slapp han sin første EP «Volume 1», som blant annet inneholder den nydelige balladen ”No More Roses”, signert MGP-vinneren Kjetil Mørland. Videre finner vi låter og produksjoner fra blant annet Thomas Eriksen og Kjetil Holmstad-Solberg, samt en cover av Gino Vanellis «Wild Horses”.
  • Julen 2018 gav han ut julelåtene «You got to be good», og den udødelige nordnorske klassikeren «Nordnorsk julesalme».
  • I 2019 er Ingvar aktuell med ny singel og flere konserter.
kultur

– Ingvar Olsen har slått godt an her i nord, og mange har et godt forhold til han og hans musikkstil fra “Idol”, sier arrangør Eli Marianne Pedersen, som eier Skagi Senja Hotel & Lodge på Skaland.

– Vi er stolte over å få Ingvar til Skaland, og sette stemningen for en flott høstkveld sammen. Det er viktig å ta med seg noen lyspunkter inn i mørketida her nord.

Full bordsetning

– Vi har jobbet med dette arrangement i mange måneder, forteller en spent Pedersen.

– Vi går nå inn i en tid hvor det skjer mindre, og det er mindre attraktivt å være ute – vi har derfor lyst til å invitere til en koselig høstkveld, legger hun til.

Arrangementet har falt i god jord, da det blir full bordsetning under konserten.

– Hyggelig at man får god respons på noe man arrangerer. Det er fortsatt igjen billetter til selve konserten, og vi selger i døra, opplyser Pedersen.

Kombinerer konsert og middag

Det er ikke ofte at Skagi Senja Hotel & Lodge arrangerer slike konserter, ifølge Pedersen.

– Det er kun et år siden vi startet opp, og vi har ikke hatt så mye fokus på å arrangere konserter. Vi har ingen klar strategi om å satse på det, men det blir nok likevel mer av det fremover. Vi har mange ideer på lager – og konseptet vil nok gå ut på å kombinere konserter med middag og overnatting, forklarer Pedersen.

– Vi markedsfører oss ikke kun mot de lokale, men også andre folk – derfor kan det tenkes at vi kan arrangere noe som kan slås sammen med andre aktiviteter på yttersida, legger hun til.

Pedersen forteller at hun og de ansatte ser frem til konserten.

– Vi gleder oss like mye som gjestene, selv om vi må stå bak bardisken. Det er alltid artig å arrangere ting som dette, avslutter hun.