Nye låter fra Samlebandet

Samlebandet byr på nye låter fra scenen denne helgen.

SAMLEBANDET: Gjenforeningen ga mersmak – Samlebandet er på veien igjen, skriver nye låter og planlegger innspilling.  Foto: Privat

kultur

Det hele starter fredag på Sørreisa hotell og fortsetter på Fossheim på Skaland lørdag. Det blir gjenhør med låter som «Kvinnfolk», «Åran går», «Livsnyter» og «Aleina» før det blir premiere på to helt nye.

– Den ene heter «Trygdefinn», en hurra-låt i kjent Samleband-stil. Den andre er «Elskovsvisa», en nydelig ballade som rører og begeistrer. Begge blir spilt inn i studio i løpet av høsten og vil være på alle digitale plattformer i løpet av vinteren, opplyser bandet.

Samlebandet av 2019 består av de to originalmedlemmene Leif Jakobsen og Fred Jørgen Kampevoll i tillegg til Andrè Stifjell på trommer og Kenneth Hammer på tangenter.