Lisa Skoglund hos Fruene på torget

Lørdag kveld står Lisa Skoglund på scenen hos Fruene på torget på Finnsnes.

Artist: Lisa Skoglund er på turné i forkant av plateslippet til vinteren.   Foto: Silja Lomakka

kultur

I år har Lisa Skoglund spilt på en rekke nordnorske festivaler som Bukta, Sørøyrocken og Festspillene i Nord-Norge, og hun har gjort support for artister som Stein Torleif Bjella og Dagny. Nå har hun spilt inn sitt debutalbum som slippes januar 2020, og før den tid reiser hun på trio-turnè i Nord-Norge, blir det opplyst i presseskrivet.

I 2015 flyttet Lisa Skoglund tilbake til hjembyen Tromsø for å finne ny inspirasjon, og det resulterte i samarbeidet med produsent Are Simonsen. I april 2018 kom EP-en «Falle der æ står». Første singel, «Hjertefyll», ble anbefalt av NRK P3 og har rotert på NRK P1.