– Etterspørselen har vært formidabel

Gjenforeningen ga mersmak: Samlebandet er på veien igjen, skriver nye låter og planlegger innspilling.

BAND: Samlebandet er på veien igjen, originalmedlemmer er Leif Jakobsen og Fred Jørgen Kampevolll, mens Kenneth Hammer (lengst til venstre) og André Stifjell (lengst til høyre) er bandets to nye musikere.   Foto: Samlebandet

For oss har det vært utrolig moro å merke etterspørselen etter de gamle låtene våre

kultur

«Nei, det er ikke snakk om et permanent comeback, og vi skal ikke ut på veien igjen», bedyret de i fjor: Samlebandet, et av landsdelens mest populære live-band på 1990-tallet, var da kommet sammen til en reunionkonsert på Ottos på Finnsnes året før. Bandet, som turnerte heftig for et par tiår siden, hadde ikke spilt sammen på atten år da de bokstavelig talt fant tonen igjen. Det ga mersmak, både hos bandmedlemmene selv og hos publikum.

Leif Jakobsen og Fred Jørgen Kampevoll fant at ut de ville gjøre mer: