Jakter ungt talent som kan dele scene med Jardar

Har du en drøm om å stå på scenen på en julekonsert med profesjonelle musikere? Nå har du sjansen.

AUDITION: Også i år blir det julekonsert med Jardar Johansen i Finnsnes kirke. Der vil flere lokale talenter få muligheten til å vise seg frem – mandag den 23. september kommer han selv til Finnsnes for å avholde audition på kulturskolen.   Foto: Presse

kultur

I en årrekke har Jardar Johansen turnert landsdelen med sine julekonserter. Besøkstallene viser at de for mange er blitt en del av juletradisjonen: I hjembyen Tromsø samler konsertrekkene over 2000 publikummere hvert år. Johansen har turnert med kor og etablerte artister og har gjestet Midt-Troms nesten hvert år.

Men denne gangen skal han gjøre en ny vri. Hvis du drømmer om å være en del av en stor julekonsert, har du nå sjansen.