Stinn brakke for å høre de to på låven

Omkring 350 hadde funnet vegen til Jan Eggum og Halvdan Sivertsens konsert «Vi to» på Moen Kulturlåve. De to var i storform og et oppkomme på scenen.

Kø: Det var lang kø med forventningsfulle publikummere foran kulturlåven.  Foto: BIRGER CASPERSEN

kultur

Begge gitarkameratene var i storform og det var tett mellom muntre historier, vitser og anekdoter. Eggum noe selvironisk, mens Sivertsen med sin mye mer saftige nordlandhumor, definitivt var kommet til sine egne. Det var fint å oppleve dem med to gitarer, det gjorde kanskje at publikum følte at de fikk bedre kontakt med Eggum og Sivertsen. Gode sangtekster avløste hverandre og innimellom låtene var det rene stand-up show, der de to knives om å være morsomst.

Kjempebra

– Dette var kjempebra, her fikk man latter, alvor og melankoli, det var som jeg hadde venta og gleda meg til, sier en smilende Ragnhild Holmebukt.