Sesongstart for unge korister

Torsdag er det sesongstart for Vennekoret og Young Voices i Sørreisa.

ungdomskor: Young Voices fra Sørreisa, med korister fra femte til tiende klasse, fra vårens Oslo-reise. Foto: Privat 

kultur

Vennekoret er for dem fra første til fjerde klasse, mens ungdomskoret Young Voices består av sangere fra femte til tiende. Begge korene har øvingsoppstart denne torsdagen i Straumen kapell i Sørreisa.

– De som har lyst å begynne hos oss, er hjertelig velkomne til å møte opp, forteller dirigent Fredrik Lantz.

Akkurat denne høsten kan de se tilbake på en innholdsrik vår:

– I slutten av mai var Young voices på kortur til Oslo sammen med sangere fra tre andre ungdomskor. Koret hadde en fremføring under gudstjenesten i Grefsen kirke, og mange sa at turnélivet ga mersmak, smiler Lantz.