Mat, aktiviteter og konkurranser under Fisk og Fotball

Havørn UIL arrangerte Fisk og Fotball for 21.gang i helga.

BALLONG: Asmaa (9) syntes det var utrolig spennende å trille rundt i en ballong på havet.  Foto: Birger Caspersen

kultur

Fisk og Fotball er årets hovedarrangement for Havørn UIL i Senjahopen og som navnet tyder på, skulle det være rikelig med både fisk og fotball. Og det var det før. Ildsjeler blant foreldrene har i mange år holdt gående en rekke aldersbestemte lag, som turnerte med andre aldersbestemte lag fra Senja. I dag er det ingen slike lag lenger, dessverre, så man har måttet finne på andre ting for barna og de voksne.

BUESKYTING: Karstein Bendiksen og Tomine Schanke Hansen er erfarne bueskyttere.  Foto: Birger Caspersen

Masse aktiviteter

Christin Johansen er leder for årets Fisk og fotball og forteller at de har fulgt gamle tradisjoner så lang det er mulig, men når man ikke har fotballag i bygda, har man måttet finne på noe nytt i stedet.