Ja– det blir gjensyn med Sumafest

Det blir Sumafest på Finnsnes i år, i tillegg kommer det også en nokså kjent gjest fra 90-tallet til festen.

KLAR: Det er ingen tvil om at denne gjengen er gira og klar til ny Sumafest. Fra venstre: Jonas Bakken, Marius Migioiu, Eirik Simonsen, Joakim Våden, Per Einar Skaugvoll, Amel Talic (bak), Hugo Martinsen, Fredrik Våden (bak), Vibeke Østgaard, Jørn Danielsen (bak), Glenn-Andrè Risvold og Yngve Torgersen (bak). Foran fra venstre: Christian Larsen og Morten Linaker. Til stede var ikke kompanjong John Eirik Evenstad som sammen med både Howard og Christian Larsen skal stå i DJ boksen. 

kultur

I oktober 2018 gikk arrangørene ut med at Sumafesten ikke ble gjennomført på Bil i Nord i 2019. Lokalene skulle pusses opp, og usikkerheten rundt den populære festen var et faktum. Nå kan derimot bakmann Christian Larsen og samarbeidspartner daglig leder Morten Linaker på Bil i Nord komme med gode nyheter til festglade Suma-tilhengere. Datoen er satt – 19. oktober det blir ny Sumafest.

– Vi skulle bygge om og siste festen skulle egentlig vært i fjor. Vi skal gjøre arbeidet, men det blir ikke før om en stund. Så når Christian tok kontakt, var vi ikke i tvil, forteller Linaker til Folkebladet.