Landsdelsmusikerne i Troms:

Schlagere på turné

«Schlagerminner» byr på skuespill, piano og sang på nordnorsk på denne ukens turné i Midt-Troms. Tirsdag besøkes Finnsnes omsorgssenter og Rossfjord sykehjem, torsdag inviteres det til dobbelkonsert i Brøstadbotn.

TURNÉ: Pianist Ann-Sofie Godø og sopran Åse Villanger Krystad fremfører «schlagerminner» på sin turné – torsdag med dobbelkonsert i Dyrøy.  Foto: Knut Godø

kultur

I forestillingen fremfører pianist Ann-Sofie Godø og sopran Åse Villanger Krystad tidsriktig musikk fra 1950-tallets inn- og utland, slagere som Krystad har gitt nordnorske tekster og Arne Dagsvik nye arrangement. Her vil publikum få høre både «Always on my mind», «Midnattstango», «True Love» og «En grønnmalt benk» – i tillegg til en rekke andre kjente sanger.

Ekstra sanger

Forestillingen «Schlagerminner» er utviklet for Den kulturelle spaserstokken, og duoen Godø/Krystad hadde sin første turné i vår med umiddelbar suksess, både hos eldre på sykehjem og hos et alminnelig publikum på offentlige konserter, opplyses det i pressemeldingen fra Kultur i Troms. Denne gangen er det institusjoner i Lenvik, Torsken, Berg og Dyrøy kommune som vil få besøk fra tirsdag 27. til torsdag 29. august.