Dramatisk husbrann og tiden etter blir en del av TV 2s nye TV-satsing:

– Det blir spesielt å se

To år etter den dramatiske brannen er Ole Roger Storås og kona Karin med i TV 2s nye serie «Brente minner.

2017: To år etter den dramatiske brannen skal Ole Roger og Karin Storås være med i TV 2s nye serie «Brente minner». Her står Ole Roger Storår ved brannruinene kort tid etter brannen i 2017. Foto: Susanne Noreng. 

kultur

20. august 2017 brant huset til familien Storås ned i en svært dramatisk brann. Noen måneder senere fikk de et tilbud de valgte å slå til på.

– Vi ble faktisk kontaktet og spurt via forsikringsselskapet om vi kunne tenke oss å være med på dette programmet. Vi fikk tilbud om å få inn profesjonelle folk til å designe det nye huset, og dette takket vi ja til, forteller Ole Roger Storås til Folkebladet.