Godværet gav fullt hus på Gibostadmartnan

Årets Gibostadmartna var meget godt besøkt av et meget fornøyd publikum.
kultur

– Som statssekretær i Landbruks- og matdepartementet setter jeg pris på alle som løfter fram norsk kortreist og lokalprodusert mat, slik dere gjør her i dag. Det er fantastisk at et sted som Gibostad klarer å gjennomføre et slikt arrangement år etter år. Og det er langt bedre å kunne handle lokal mat lokalt, enn om den skal om Oslo for så å dukke opp i butikkene. I LMD tenker vi som dere, kjøp lokalt. For meg som tidligere bonde er også landbruksutdanningen på Gibostad en viktig institusjon for hele fylket, sa blant annet statssekretær Widar Skogan, da han åpna årets Gibostadmartna.

Utstillere

Det var omkring 80 utstillere på martnan og en av dem var Lill-Kristin Jensen. Hun er kjent for sine mange diktsamlinger og i de senere år for strikking og strikkeoppskrifter. Nå har hun lansert en ny Senjavott, som hun kunne tilby sammen med mye annet strikkesaker og bøker.