Sangkveld i Håkavika

Søndag ettermiddag inviterer Boye Skoglund til sangkveld i Håkavika i Salangen.

SANKT OLAVS KAPELL: Søndag ettermiddag blir det sangkveld i det vesle kapellet i Håkavika.  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Arrangør Boye Skoglund har sunget mye, både i begravelse og bryllup, han ga ut en egen CD for noen år siden, og han var innom det gamle rek-hjemmet i kommunen et par ganger i måneden og sang for beboerne. I Håkavika har han arrangert sangkvelder tidligere.

– Denne kvelden kan folk gjerne komme med ønsker om hvilke sanger de ønsker å høre – eller sanger de vil dele med andre. Det blir allsang, Oddvar Moen vil holde en andakt, og etterpå blir det kirkekaffe, forteller Skoglund.

Sankt Olavs kapell, bygd av Skoglund, stod ferdig i 2003. Her markeres blant annet olsokdagen hver sommer.