Sparket i gang festival med lansering av kokebok

Ordfører Fred Flakstad åpnet Kultur- og fiskefestival nummer 37 i Gryllefjord, og det hele startet med lansering av en kokebok.
kultur

Festivalen er en videreføring av den nesten 40 år gamle Gryllefjord havfiskfestival og arrangeres i samarbeid med lokale lag og lokalt næringsliv.

– Helga Alver er sjefsgeneral med et uoffisielt styre med representanter fra de ulike lag og foreninger, Gryllefjord og omegn jeger og fiskeforening, Gryllefjord idrettslag, Gryllefjord bygdelag, Gryllefjord Røde Kors, Torsken Turngruppe, Torsken kommune, Torsken kirkeforening og Mitra Yttersia. Sammen er vi sterke og bidrar til gjennomføringen av Senja kultur- og fiskefestival. Og fra å være en endagers festival har man utvidet programmet til hele fem festivaldager, sa ordfører Fred Flakstad blant annet da han åpnet festivalen på onsdag.