Arthur Arntzen rørt av forslag om revymuseum

Tromsdalen Bydelsråd vil lage et revymuseum til ære for Arthur Arntzen, revymiljøet og den nordnorske humoren. Arthur Arntzen liker ideen, men har ett ørlite forbehold til innvendingene fra komiker Bård Hofstad.

OLUF: Arthur Arntzen som Oluf da han la skinnlua fra seg under åpninga av kulturhuset på Finnsnes i 1994. Nå foreslår Tromsdalen Bydelsråd at det bygges et museum til ære for Arntzen og det nordnorske revymiljøet.   Foto: Trond Sandnes

Jeg vil helst ikke bli utstoppet, men jeg kan ordne mye annet.

Arthur «Oluf» Arntzen
kultur

Det er John Pedersen i Tromsdalen Bydelsråd som nå foreslår å etablere et revymuseum i Tromsdalen à la Aukrustsenteret i Alvdal eller Prøysenhuset i Ringsaker.

Arthur Arntzen synes det er et godt forslag som vil modnes over tid.