Nordnes: – Et supplement til FIF-programmet

Et kulturprogram på Hugos Pub som faller sammen med FiF-dagene, er ikke en alternativ festuke, men et supplement, påpeker Hugo Nordnes.

INVITERER: Hugo Nordnes inviterer til arrangementer under Finnsnes i fest.  

kultur

Både på utestedet Pinne og i fjor på sitt eget utested kjørte Hugo Nordnes på Finnsnes arrangementer under festivaldagene. I år er det fra fredag 26. juli til lørdag 3. august daglig kulturelle innslag på Hugos Pub.


Festivalgeneral stiller opp for FIF: – Tar ansvaret for helga

Den erfarne festivalarrangøren Frank Berntzen skal være med å sørge for at Finnsnes i Fest-helgen blir vellykket. – Så slipper de å finne opp kruttet på nytt, sier han.

 

– Dette er før blitt omtalt som en slags alternativ festuke til Finnsnes i Fest, men det er det jo ikke. Det er mer et supplement. Tar man for seg årets festivalprogram, ser man at det kulturelle innslaget for den voksne delen av befolkningen er noe begrenset. Torsdag og fredag er mer rettet mot ungdom, og det er egentlig Åge Aleksandersen på torget som er «voksenkonserten» under FiF. I løpet av festivalhelgen tar vi også hensyn til deres program: Lørdag starter vi vårt arrangement etter Åge Aleksandersen, forklarer Nordnes.