Moddi tilbake på scenen:

– Var redd jeg aldri kunne synge igjen

Etter lengre tids sykdom, er Pål Moddi Knutsen nå fullt tilbake med konserter og nytt album. – Jeg tror nesten ikke jeg har hatt det så gøy på scenen før, forteller han.

Tilbake. Moddi har vært borte fra rampelyset i flere måneder, da han har vært syk og måttet gå igjennom to operasjoner. Nå er han tilbake, og spiller på flere festivaler i sommer. Til høsten reiser han til både Tyskland, Finland og Danmark, samt spiller konsert på Driv i Tromsø i november.   Foto: Jørgen Nordby

kultur

Artisten fra Medby på Senja har vært alvorlig syk i flere måneder, og har måttet gjennomgå to operasjoner som fikk ham til å frykte at han ikke kunne leve av stemmen sin lenger.

– Jeg har aldri opplevd å være syk på den måten før. Jeg oppdaget virkelig hvor viktig det er å ha en frisk kropp for å kunne synge, forteller Moddi, og legger til: