Opplev Bali på budsjett

Å oppfylle drømmen om det tropiske feriepara-diset behøver ikke koste skjorta.

INNEN REKKEVIDDE: Mange drømmer om å besøke Pura Ulun Danu Bratan-tempelet på Bali. Det lave prisnivået på Bali gjør det mulig å realisere feriedrømmen.   Foto: Dmitry Tkachenko Photo / Shutterstock / NTB scanpix

kultur

Bali er et reisemål på manges ønskeliste, og det er lett å forstå hvorfor. Det indonesiske øyparadiset byr på utallige opplevelser – alt fra endeløse strender med blendende vakre solnedganger til spirituelle tilbud og frodige risterrasser. Det lave prisnivået gjør dessuten Bali til et budsjettvennlig reisemål der du kan realisere feriedrømmen uten at det svir for mye i lommeboken.

– Bali-turen ble en uforglemmelig opplevelse, sier Stina Knudsen (24). Hun var utvekslingsstudent i Australia skoleåret 2017/2018. På vei hjem til Norge stoppet hun på Bali for to uker med backpacking. Der kunne hun leve godt på tur uten å pådra seg økonomiske bekymringer.