Musikkskole-elever opptrer på Senja barnefestival

Elever fra Kulturskolen i Lenvik tar turen til Senja barnefestival for å opptre.

MANGE BARN OG UNGE: Her er noen av de som skal opptre under Senja barnefestival: Nicoline Heiberg-Evenstad, barnekoret Kor arti fra Rossfjord, Malin Johanna og Kåre-Marcus Bjørnstad i «Bjørnstad Twins» som også er med i koret og er elever i kulturskolen. Til høyre er Vilde Engkrog. Begge foto: Privat 

MAGI: – Når barn spiller og opptrer for barn skjer det en egen magi, sier festivalsjef Malene Paulsen i Senja barnefestival. 

kultur

Det blir både band og soloinnslag når Kulturskolen i Lenvik går på scenen under Senja barnefestival lørdag 13. juli.

Magi

Publikum får oppleve blant annet «Bjørnstad Twins» og Nicoline Heiberg-Evenstad.

– Vi er utrolig glade for at vi kan gi en scene til de dyktige, unge musikerne og artistene vi har her i regionen vår. Når barn spiller og opptrer for barn skjer det en egen magi, sier festivalsjef Malene Paulsen i Senja barnefestival i en pressemelding.

Konserten er satt sammen av både band, soloinnslag og kor.

– Vi har satt sammen en allsidig konsert hvor publikum skal få høre alt fra rock og pop til jazz, sier Kenneth Møller fra Kulturskolen.

Mer underholdning

I tillegg til konsert med kulturskole-elever blir det konsert med Ekornes i 100 og Du store Mamelukk. Tromsø byteater kommer også til Senja med forestillingen «Stjert & Maradona».

Senja barnefestival; Lyst heile natta er en gratis festival som arrangeres lørdag 13. juli på Lysnes, Nord-Senja. Festivalen byr på en rekke natur- og kulturopplevelser til alle barn.

Alle opplevelser og aktiviteter på barnefestivalen er gratis, og det tilbys også gratis buss fra Finnsnes/Gibostad til festivalen.