– Med disse stjernene på besøk, bør folk kjenne sin besøkelsestid

I år feirer kulturuka i Lavangen 30 år med Brazz Brothers, Kristian Kristiansen, korpsstevne og en urfremføring.

JUBEL: Komiteen i Lavangsvekka melder at programmet i årets utgave står i jubileets tegn og har et omfattende program når den starter til helga. F.v. Milena Szydelko, Christian Ekeland og Torill Berg. Bak Angelika Robertsen og Leif- Ove Halonen.  Foto: Ulf Antonsen

kultur

– I år jubilerer Lavangsvekka og feirer 30 år. Det blir å merkes når 450 korpsmusikere kommer til bygda med korpsstevne, sier leder av vekka, Christian Ekeland.

På åpningsdagen førstkommende fredag skal stevnet i gang, og med seg har de fått berømte Brazz Brothers til å delta med sprell i Lauvhallen. Etterpå blir det en sosial kveld med disco, fotball, fjelltur og paintball for barn.