Relanserer Finnsnes i Fest med ny strategi

Finnsnes i Fest kommer til å dreie seg mer om barn og ungdom i årene som kommer. Allerede i år starter man på det som skal bli det nye Finnsnes i Fest, nemlig en Barnebyfestival.

FOKUS: Gjengen bak Finnsnes i Fest vil ha større fokus på ungdommen og fra i år av vil det hete «Barnebyfestivalen - Finnsnes i Fest». Fra venstre: Styreleder i Finnsnes Forum, Morten Karolius, leder i Fresk Ungdom, Rune Ottarsen, bookingansvarlig Krister Viken, daglig leder i Finnsnes Forum, Tord Magnussen og leder i idrettsrådet, Ralph Simonsen.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

kultur

– Det er mange som har lurt på hva som skjer med Finnsnes i Fest i år. Vi har jo egentlig gått ut tidlig og sagt at vi vil vinkle det i større grad inn mot ungdom, som også er et av satsningsområdene for Finnsnes Forum. Finnsnes i fest har vært mye bra med aktiviteter som konserter og dette er jo et næringsliv som er i full fart. Men, så har man også den tredje satsinga som er barn og ungdom. Tanken i år er nå å sikte seg mer inn mot ungdom denne uka, forteller styreleder i Finnsnes Forum, Morten Karolius til Folkebladet.

Sammen med lag og foreninger skal de fra mandag til torsdag arrangere en rekke aktiviter for ungdom.