Back to the 60's i Salangen

Lørdag går sangkoret Vårkvad og viseklubben Baluba på scenen i kulturhuset. Da er det 60-tallet som gjelder.

Fremfører favoritter: Viseklubben Baluba (på bildet) og sangkoret Vårkvad har valgt ut sine favorittsanger fra 60-tallet. De skal på scenen i Salangen kulturhus lørdag.  Foto: Stein Wilhelmsen

Vårkvad: Sangkoret Vårkvad stiller også opp lørdag.   Foto: Morten Dokka

kultur

Viseklubben og sangkoret lover publikum at de vil bli tatt med på ei reise til Salangen-Troms- Nord-Norge - Norge - Europa - Amerika - Jorda - Månen! Sangkoret har valgt ut sine favorittsanger, det samme har viseklubben gjort.

–  Og vi skal lage ei forestilling fra dette tiåret der vi er innom mange musikkgenre: pop, ballader, viser, soul og rock! Musikken som vi fremfører blir akkompagnert av fortellinger og bilder fra 60-tallet. Og vi lover å være kledd for anledningen, motebildet skiftet som kjent fra det tekkelige og formelle til mer rock og hippie stil dette ti-året. Kveldens konferansier er vår spreke ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo, skriver dem i en pressemelding.