Stor interesse for årets countryfestival på Målselvfossen

Med 1.500 solgte biletter allerede tegner det til at også årets utgave av Nord Norsk Countryfestival på Målselvfossen blir en suksess.

VASSENDGUTANE: – De er et sikkert stikk. De trekker masse folk, sier festivalsjef Tormod Berg om Vassendgutane som er årets headliner til Nord Norsk Countryfestival på Målselvfossen.   Foto: Pressefoto

kultur

– Det har vært mer eller mindre fullt med gjester de to siste årene vi har arrangert Nord Norsk Countryfestival. Det har vært cirka 2500 gjester i snitt hver dag. Nå har vi solgt rundt 1500 billetter til årets festival allerede, så det ser ut som at det kan bli like bra oppmøte i år, sier festivalsjef Tormod Berg.

29. mai til 1. juni går Nord Norsk Countryfestival av stabelen for 13. gang. Folk fra hele landet strømmer da til Målselvfossen Kurs og Feriesenter for å få med seg countrymusikk. I år er det Vassendgutane, Charlie Raekstead & sticklesbergen ramblers, Nazareth, Norwegian creedence, Arctic band Trio, Runaway, Topcoat Gutta, Marius Brynjulfsen og Scenestrekk som vil stå på scenen.