Nesten 1000 festivalpass ble revet bort da programmet kom:

Nå slippes enkeltbillettene

Da programmet til årets Kråkeslottfestival ble sluppet tidligere i vinter, ble nesten tusen festivalpass revet bort. Men fortvil ikke. Nå legger arrangøren 450 enkeltbilletter ut for salg.

KOMMER: Ola Bremnes er blant dem som kommer til årets Kråkeslottfestival. Bremnes opptrer på fredagskvelden etter åpninga, og har varslet at han stiller med rykende ferskt materiale fra skrivestua.  Foto: Øivind Arvola

kultur

Dermed har man fortsatt sjansen til å få med seg jazzveteranene i Hot Club de Norvège, spellemannsvinnende GURLS eller Ola Bremnes, som har varslet at han stiller med rykende ferskt materiale fra skrivestua.

I tillegg kommer pianomagikeren Benjamin Mørk og standup-komikeren Espen Beranek Holm.

– Magiske øyeblikk

Mørks midnattkonsert i Skipperstua, er en konsert bookingsjef Pål Moddi Knutsen selv har store forventninger til:

– Midnattskonsertene våre har blitt en av publikumsfavorittene på festivalen, med magiske øyeblikk hvert eneste år. Selvfølgelig er vi stolte over å kunne presentere Benjamin Mørk der, en musiker vi har hatt lyst til å invitere til Kråkeslottet i flere år, sier han i en pressemelding.

Mørk, som kommer fra Vangsvik, er utdannet pianist ved Musikkonservatoriet i Tromsø og som 26-åring var han tidenes yngste festspillprofil ved Festspillene i Nord-Norge.

Til Kråkeslottfestivalen kommer han med et nytt prosjekt kalt «mekanisk piano». Gjennom et sinnrikt system av hjemmelagde mikrofoner og tekniske innovasjoner forvandler Benjamin Mørk pianoet til en rytme- og klangmaskin.

Bare godværet gjenstår

Kråkeslottfestivalen går av stabelen 14.juni til 16.juni på Bøvær.

Årets festival blir den 16’ende i rekken.

– Dette er den 16. gangen vi arrangerer festival på Bøvær, så vi lærer oss jo noen triks etter hvert. Nå er det bare å bestille godvær til festivalhelga, så er det meste gjort, sier Moddi Knutsen.