Opplever suksess med stand-up show:

– Har tatt over etter bygdefestene

Botnhamn idrettslag har de siste årene satset på stand-up og beveget seg bort fra de originale bygdefestene. Det har vist seg å gi penger i kassa.

STAND-UP: I Botnhamn satser de videre på Stand-up. 22. juni besøker Kevin Kildal bygda med sitt show. Her står han på scenen med et show på Bleik i fjor.  Foto: Tony Gulla Sivertsen, Andøyposten

kultur

22. juni er det duket for nok et stand-up show på yttersia av Senja. Botnhamn får besøk av Kevin Kildal, en komiker som skal sørge for latter blant lokale og tilreisende publikummere. Tidligere har idrettslaget sørget for å hente inn komikere som Dag Sørås, Erlend Osnes og Hans Magne Skard, kjent fra podcasten HMS med JTK.

– Vi har hatt suksess med komikere her i Botnhamn før, og spesielt når vi gjør det til en helaften med musikk på puben etterpå. Nå blir det «Kæm Spælle» som trør til denne gangen, forteller Thomas Ludvigsen, leder i Botnhamn idrettslags arrangementskomité.