Har flere overraskelser til vårkonserten på hurtigbåtterminalen

Finnsnes korforening har valgt en utfordrende dato når de spiller opp til konsert den 18. mai på hurtigbåtterminalen på Finnsnes.

Konsertklare: Her er noen av medlemmene i Finnsnes korforening som er klare for vårkonsert ved kaia 18. mai. Fra venstre: Laila Svendsen, Marit Sørensen, Kirsten Lyngås (foran), Dagrun Skoglund (bak), Ingunn Solbø Jørgensen, Anita Lund Kristiansen, Geir Mathiassen og Greta Tøllefsen. 

kultur

– Da braker det løs med vår årlige vårkonsert. Vi håper vi klarer å konkurrere, ut i fra at det er 18. mai, og at folk har lyst til å komme og høre på oss i noen flotte timer på ettermiddagen, forteller leder i koret Greta Tøllefsen.

For noen vil det kanskje ha blitt nok fest og musikk på nasjonaldagen, mens andre muligens lader opp til Melodi Grand Prix på lørdagskvelden.