– At vi har noe å melde er jeg ikke i tvil om

Spiseforstyrrelser, seksualitet og mental helse er viktige ingredienser når Kompani Krøbel koker ihop sin andre teaterforestilling. – Vi tillater oss å flire av våre egne sorger og problemer, det er den beste medisinen.

PREMIERE: 16. mai har Kompani Krøbel premiere for sin andre forestilling «Trulte fyller år» på Teater Manu på Grünerløkka i Oslo. Sindre Olav Fredriksen og Marit Røste er spent på hvordan forestillingen blir tatt imot. Her er de avbildet foran Oslo teatersenter, hvor de øver.  Foto: Privat

kultur

Som daglig leder, produsent og skuespiller har Sindre Olav Fredriksen (25) fra Medby på Senja mange hatter på seg når han sammen med kollegene Marit Røste og Ann Mari Nordengen forbereder Kompani Krøbels andre forestilling – «Trulte fyller år». Stykket har premiere 16. mai på Teater Manu på Grünerløkka i Oslo.

Samtlige av medlemmene i kompaniet har bakgrunn fra Norsk Skuespillerinstitutt i Oslo, og har tidligere blant annet spilt sin første forestilling «Farvel» her nord.