Millionprosjekt for musikkmiljøet i Torsken:

– Skal være et tilbud for alle

Sjef for Kulturskolen roser kommunen for viljen til å satse på musikk når Torsken kommune åpner for gratis utlån av både øvingslokale og utstyr.

SLAGVERK: I Øvingsbingen vil slagverk være en av instrumentene som kan brukes. Mange elever på kulturskolen har gått videre for å opptre på Ung kultur møtes (UKM) Her ser vi deltaker Jonas Leonhardsen spille slagverk i UKM i Målselv i 2018. Foto: Arne Ivar Hanssen 

Det virker som at folk synes dette er veldig positivt. – Det virker som at folk synes dette er veldig positivt.

kultur

Gjennom egen investering og en støtte på over en halv million skal musikkinteressen dyrkes på yttersia av Senja. Musikkbinge er bygget etter samme idé som ballbingene og er et fult utstyrt øvingslokale, og tirsdag 30 april åpnes to slike binger i Torsken kommune.

– Disse er fylt opp av instrumenter og utstyr for musikere i alle aldersgrupper. Det vil inneholde Slagverk, høytalere, gitarer og det som er. De som er interesserte kan bare booke seg inn å øve. Det skal være et tilbud for alle, forteller en oppspilt kulturskolesjef, Kristian Kaurin til Folkebladet.