Prøver seg med nytt konsept

Viesklubben Geiga inviterer til den første visekvelden på Hugus Pub førstkommende søndag 28. april.

VISEVERTER: Børge Henriksen (tv) i bandet Gaiga og innehaver Hugo Nordnes ved Hugos Pub ønsker velkommen til den aller første visekvelden førstkommende søndag 28. april. Viseklubben Geiga skal til sammen arrangere fire visekvelder på Hugos Pub i løpet dette året.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Innehaver Hugo Nordnes på Hugos Pub er dermed den som stiller med lokaler og bevertning når den aller første visekvelden arrangert av Viseklubben Geiga går av stabelen førstkommende søndag.

– Vi kaller oss for Geiga Viseklubb Midt-Troms, og medlemmene våre er fra Midt-Troms, og noen så langt unna som Tromsø. Vi har til nå 19 medlemmer, men ønsker oss mange flere. Viseklubben er autorisert til både å være arrangører og til å drive med kursvirksomhet, forklarer daglig leder Børge Henriksen i Geiga Viseklubb Midt-Troms.