Gjorde stor lykke med stand up-show

Lørdag kveld kunne 70-80 tilhørere på Ottos glede seg over en spenstig stand-up show fra Lunheim standupforening.

Vekt: Michael Andersen mente idealvekta til ei svigermor var 380 gram, inkludert urna!  Foto: Birger Caspersen

kultur

Ansvarlig for det hele, var Roy-Arne Johannessen, som mange kjenner som tidligere rådmann i Torsken og daglig leder for Målselv næringshage.

Verdifull

– Tiden er det mest verdifulle vi har, det er vel mange enige om, men det er ikke så helt enkelt å leve etter tanken. Jeg har gått i fast jobb i hele mitt liv, men har hatt lyst til å drive med humor og revy og for et år siden tok jeg det store skrittet. Jeg sa opp jobben min som daglig leder for Pyramiden kjøpesenter i Tromsdalen og starta opp med Lunheim standupforening. Og så langt har det gått bra, sier Johannessen.