Ungdomslag henter profilert jazztrio til bygda

Ungdomsalget Liv ønsker å arrangere flere konserter i tiden fremover. Først ut er John Pål Inderberg Trio.

TRIO: John Pål Inderberg Trio består av Trygve Waldermar Fiske, Håkon Johansen og selvsagt John Pål Indreberg selv. Torsdag 11. april spiller trioen opp i Lysnes Ungdomshus, der det også er bevertning i form av mat og drikke.   Foto: Byråfoto

kultur

Trioen, som for lengst har markert seg sterkt innen norsk jazz, spiller opp i Lysnes Ungdomshus torsdag 11. april.

– Dette vil være den første konserten vi står som lokal arrangør for inneværende år. Men den er bare begynnelsen på en visjon vi har om å arrangere flere konserter på Lysnes fremover, opplyser leder i Ungdomslaget Liv, Cathrine Solheim, som legger til at de fleste (på folkemunne) fortsatt kaller laget for Lysnes Ungdomslag.