Moddi: – Tror folk er lei overformatert pop

På Moddi Knutsen er aktuell med en ny singel, et nytt album og en turné i Norge i år.

Plateslipp: Artisten Pål Moddi Knutsen er aktuell både med en ny singel, album og turné i løpet av sommeren og høsten. På turneen han og hans nye band gjør senere i år er Driv i Tromsø den nærmeste konserten han gjør i Troms.   Foto: Propeller Recordings/Indianer

kultur

Pål Moddi Knutsens femte album «Like in 1968» skal lanseres 13. september i år. Men før det, om kun få dager, rekker han å slippe singelen «Kriegspiel». Tidligere har artisten, som sikkert alle forlengst vet opprinnelig er fra Medby på Senja, gitt ut albumene «Floriography», «Set the House on Fire», «Kæm va du?» og «Unsongs».

– Det neste albumet mitt har nok en lysere og lettere tone enn «Unsongs». På den setter jeg fokus på 68-bevegelsen, og forsøker å formidle noe av den optimismen og fremtidstroen den hadde, forklarer Pål Moddi Knutsen.