Ruben Kåre satser på å lage eget album i sommer

Når 20-årige Ruben Kåre Nesvold er hjemme i Målselv på vårparten etter et års teater- og dramastudium i Trondheim er utgivelse av egen cd det første han skal jobbe med.

PRESENTERER SEG SELV PÅ CD: Ruben Kåre Nesvold forteller at mye av innholdet i CD-en han skal få ferdig i løper av sommeren faktisk handler om han selv.  Foto: Gard Nicolas Svalestuen

kultur

Hans interesser dreier seg om alt innen drama, teater og musikkproduksjon. Når Ruben Kåre Nesvold vender hjem til Storjorda på vårparten starter han straks opp arbeidet med å få ut gitt Cd-en ha har kalt «One Piece at the Time.

Konsert via Facebook

Han sier at året i Trondheim har gitt ham mange impulser både inne teater og det rent musikalske. Noen av hans nære bekjente vil vite at han tidligere var vokalist i duoen The Promotion, og Ruben forteller at før jul laget han og kampanjongen Jonas Leonardsen en egen konsert som de sendte direkte på Facebook fra leiligheten hans i Trondheim. Duoen slapp en cd med 10 låter i fjor sommer, og promoterte den under Finnsnes i Fest, forteller Ruben. Dette albumet som heter «Somebody like Me» kan interresserte nå spore opp ved å søke i Spotify.

- Jeg er en multiperson

Han forteller at den planlagte cd-en er det han alene som står bak, og at alle låtene er selvskrevne. Han forteller at de aller fleste låtene også er ferdige, og at han er rimelig godt fornøyd med det han har fått til.

– Planen er å forene musikk-krefter i Målselv og få produsert en cd der det kun er mine musikalske produkter som er med. Ruben forteller at han så langt enda ikke har fått avtaler med lokale musikere, men han regner med at det ordner seg greit når han er hjemme i indre Troms i slutten av juni.

Nesvold beskriver seg selv som en slags multiperson som liker å drive på med det meste innen teater, drama og selvfølgelig musikk. Han forteller at det første han skal gjøre når han kommer hjem er å skaffe seg en eller annen jobb, og kanskje etterhvert pensle inn på de områdene jobbmessig som er i hans gate.

Konsert på Storjorda i høst

Og ved siden av CD-planene ønsker 20-åringen også å avholde en konsert der han selv er oppvokst, altså på Storjorda.

– En konsert nær sagt på hjemmebane er noe jeg gleder meg veldig til, sier 20-åringen. Stein Wilhelmsen