– Håper at folk her støtter opp om dette nye stjerneskuddet

Det er fortsatt mange ledige billetter til konserten med Inge Bremnes.

OPPTRER: Inge Bremnes kommer fra en usedvanlig musikalsk familie, med Ola Bremnes som far, artisten Kaja Bremnes som søster, og Kari og Lars Bremnes som henholdsvis tante og onkel. Førstkommende fredag 16. mars opptrer han i lillesalen i Kulturhuset på Finnsnes.  Foto: Pressefoto

kultur

Inge Bremnes opptrer i Kulturhuset på Finnsnes fredag 15. mars.

– Denne konserten har vi lagt til lillesalen. Blant annet fordi det er en type konsert som passer godt i en intim setting, der artist og publikum kommer ganske tett på hverandre, forklarer markedskonsulent og teaterkontakt Vibeke Johnsen ved Kulturhuset på Finnsnes.

Lillesalen har til sammen 69 plasser. Mandag denne uka var 14 av disse solgt.

Inge Bremnes har opptrådt på Finnsnes en gang tidligere, nærmere bestemt torsdag 9. mars 2017. Men før han etablerte seg som profesjonell artist var han en forholdsvis flittig gjest på disse kanter. Men da som en av aktørene i fylkesmønstringen i UKM, der han hevdet seg godt.

Musikerfamilie

Inge Bremnes er som de fleste sikkert forlengst har fått med seg sønn til musikeren og artisten Ola Bremnes. Hans søster Kaja Bremnes har også etablert seg som artist, pluss at velkjente Kari Bremnes og Lars Bremnes er henholdsvis tante og onkel. Da han ymtet frempå til sin far om at han kunne tenke seg til å bli musiker og artist rådet faren han til ikke å begynne med musikk hvis han ikke absolutt måtte gjøre det.

Inge Bremnes skriver låttekstene sin både på norsk engelsk. I et tidligere intervju med Folkebladet understreket han at tekstene var like viktig som komposisjonene han underbygger dem med.

Spilles ofte

– Inge Bremnes har allerede blitt en kjent og kjær artist i sentrale strøk sør i landet, men er kanskje fortsatt et litt mer ubeskrevet blad for noen i landsdelen han kommer fra. Flere av låtenes hans spilles ofte på radioen. Han er en dyktig artist som trolig fortsatt er litt i etableringsfasen, påpeker Vibeke Johnsen.

Inge Bremnes slapp sitt debutalbum for to år siden. Det het «Mellomspill», og ble lansert i oktober 2017. Hans hovedinstrument ved siden av vokal er gitar. Bremnes holder seg til den gamle typen, såkalt kassegitar.

– Jeg håper jo at folk her støtter opp om dette nye stjerneskuddet fra Bremnes-familien og kommer på konserten. Det er jeg ganske sikker på vil være noe de ikke kommer til å angre på, understreker Johnsen.