Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

Har funnet tonen på landsdekkende turné

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes har funnet tonen og spilte for fullt kulturhus på Finnsnes torsdags kveld.

DUO: Artistene Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes er ute på turné med konsertsamarbeidet «Viser På Veien».Torsdag denne uka opptrådte de i Kulturhuset på Finnsnes. Folkebladet fikk en liten prat med duoen etter at de hadde ankommet Finnsnes og sjekket inn på Finnsnes Hotell torsdag ettermiddag.  Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Duoen er som kjent ute på turné med samarbeidskonserten «Viser På Veien», som de opptrådte med i Kulturhuset på Finnsnes torsdag kveld. Turneen er i stor grad landsdekkene, og såpass omfattende at artistene har sett seg nødt til å gjennomføre den etappevis. Akkurat nå er det Nord-Norge som gjelder, der Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes kommer rett fra en konsert i Harstad.

– Turneen så langt har gått veldig bra, med fulle hus og veldig gode tilbakemeldinger på de stedene vi har opptrådt hittil, ikke minst på sosiale medier, forteller Lars Bremnes.