Overraskende trend i årets UKM-påmelding

Sceneuttrykkene vokal og dans har som regel vært tett som hagl i lokalmønstringen i UKM i Lenvik. Men i årets påmelding er disse faktisk mangelvare.

PÅMELDINGSFRIST: Fristen for å melde seg på til lokalmønstringen i UKM i Lenvik er satt til fredag 1. mars, opplyser fra venstre Lise Engkrog, Joakim Paulsen, Vilde Jakobsen Nylund, Ingrid Lauritsdatter Solli og Ann-Helene Steilbu.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Det opplyser kommunekontakt for UKM i Lenvik, Ingvild Lauritsdatter Solli, som stusser litt over dette.

– Vi vet ikke hvorfor såpass få har meldt seg på i disse disiplinene hittil. Men det er jo fortsatt en stund igjen til fristen til å melde seg på til lokalmønstringen i UKM går ut. Påmeldingsfristen har vi satt til fredag 1. mars, altså like før årets vinterferie begynner, påpeker kommunekontakten.