– Så bra som nesten bare kulturskolen kan gjøre det

Kulturskolen i Lenvik bød på konsert med stor bredde og flinke sceneutøvere.
kultur

De stolte foreldrene som forlot Kulturhuset på Finnsnes fredag kveld etter konserten «Come Together» er sikkert klar over at deres unge og håpefulle går på en veldig god kulturskole. I konserter som dette, når det store spennet i sceneuttrykk skal vises fram, og de unge sceneutøverne skal løftet opp og frem, trår også kulturskolens egne pedagoger til som akkompagnatører og scenearbeidere.

«Come Together» er et resultat av et prosjekt som Kulturhuset på Finnsnes har holdt det gående med noen uker nå. Det meste under kyndig, bestemt, og ikke å forglemme vennlig ledelse av inspisient Veronica Stenrud. Hvis vi skal tro inspektør Kenneth Møller ved kulturskolen. Og det skal vi jo.