Nå er Moddi ute med ny singel

Bare uker etter at albumprosjektet «Unsongs» ble kronet med helaftens dokumentar på NRK, er Moddi klar med ny musikk.

SINGEL: Artisten Moddi er ute med singelen «Little By LittLe».  Foto: JOnathan Vivaas Jise

kultur

Med singelen «Little by Little» markerer Moddi en ny epoke i musikerkarrieren sin. Etter å ha turnert med sekken full av forbudte sanger i fire år, er senjaværingen nå tilbake med eget materiale.

– Det er helt klart kjempeskummelt å måtte sammenligne seg selv med storheter som Víctor Jara, Kate Bush og Pussy Riot, men samtidig spennende å kjenne hvor mye jeg har lært gjennom å jobbe med musikken deres. Én ting jeg virkelig har lært, er at musikk må kunne gi lytteren håp, sier Moddi.

Om den nye singelen sier artisten blant annet:

– «Little by Little» er en sang om å aldri gi opp håpet, uansett hvor ille det ser ut. Vi blir hele tiden fortalt at vi er for små til å utgjøre en forskjell, men om alle tror på det vil det aldri skje noe positivt her i verden. Denne sangen er en hyllest til alle som står på for det de tror på. Singelen slippes 8. februar via Propeller Recordings.