Tar internhumoren til nye høyder i russerevy

DANS: Et av flere danseinnslag i årets revy levert av Botnrussen ved Senja videregående skole Avdeling Finnfjordbotn i Kulturhuset på Finnsnes. Revyen heter «Botn Rewind FT. Millenniumsbarna», og er god underholdning.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

HVIS NOEN SKULLE være i tvil om hvem som er kongen på haugen ved Senja videregående skole i Finnfjordbotn, så er det fortsatt rektor Stein-Erik Svendsen. Han er selvopptatt, tar sjelden ansvar og forlater helst ikke sitt flotte rektorkontor. Slik har det vært, og slik er det fortsatt. Ihvertfall hvis man skal tro det som kommer fram av faktaopplysninger i russerevyen «Botn Rewind FT. Millenniumsbarna».

DET ER I det hele tatt en lite smigrende beskrivelse som gis av lærerteamet ved skolen. Når sant skal sies dreier det seg om et karakterdrap av hele gjengen, med flatfyll, bannskap og det som verre er begått av lærerstanden. En av dem nøler heller ikke med å plaffe ned noen av sine elever med revolver når hennes heller tvilsomme forretningsideer på fritiden står i fare for å bli avslørt. Det skjer i en av de mange videoene som ledsager forestillingen på storskjerm.