Trollvik skoles jubileumsforestilling

Serverte musikk og snakkiser fra seks tiår

Forestilling. Lærer Toril Jakobsen dirigerer et kor bestående av elever fra første og andre klasse ved Trollvik skole, som fremførte sangene «Du Og Jeg Og Vi To» og «Kom Og Syng».  Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

ALLER FØRST MÅ det opplyses at denne omtalen er et resultat av Folkebladets tilstedeværelse på generalprøven til Trollvik skoles jubileumforestilling. Den egentlige forestillingen, som er åpen for publikum, går av stabelen torsdag kveld.

DET ER ALTSÅ i anledning at Trollvik skole er 60 år, noe den allerede ble i fjor, at elever og lærere ved barneskolen i Trollvik har slått klutene sammen for å stelle i stand et skikkelig jubileumsshow som skal presenteres fra scenen i Kulturhuset på Finnsnes for en forventet ganske fullstappet storsal. Dette er noe de har jobbet med en stund. Så lenge at jentene i sjette klasse i samarbeid med lærer (og musiker) Svein Kaspersen har rukket å skrive tekst og melodi til en helt ny sang, som også fremføres i jubileumsforestillingen. Forhåpentligvis røper vi ikke for mye når vi opplyser at teksten i låten fokuserer en del på bygda der skolen fortsatt står. Altså Trollvik.