Bardu-artist ute med singelen «Hold Me»

Lil Halima fra Bardu starter nyåret med utgivelse av singelen «Hold Me». Og hun annonserer også en ny EP.

NY SINGEL: Lill Halima har nå gitt ut singelen «Hold Me» fra EP`en «For the dark Days».  Foto: Universal Music Norge

kultur

Som debutant opplevde 20 år gamle Lil Halima fra Bardu at hele verdens øyne ble rettet mot henne. Hennes første EP ‘Love Songs for bad Lovers’ satte sine spor, og banet vei for spennende nye samarbeid. Nå slipper hun ‘Hold Me’, som er første singel fra EP´en «For the dark Days».

Dette skriver Universal Music Norge om den nye artisten fra Bardu.

«Interlude» kom i fjor vår

Første livstegn fra artisten Lil Halima kom i april 2018 med den selvskrevne- og egenproduserte introduksjonslåten «Interlude». En uke etter slapp hun debutsingelen “Abstract” som skulle bli første skritt på veien mot EP´en “Love Songs for bad Lovers” i oktober.

I mellomtiden fikk verden høre både “Jasmine” og “Train”, og den daværende 19-åringen ble et samtaleemne i inn- og utland.

Selv om det skjer mye på kort tid, har Lil Halima ingen hast. Grunnlaget er lagt, skriver Universal Music Norge.

- Sangen både trist og lys

Om den nye sangen forteller Lil Halima i et intervju at “Hold Me” er en sang om hvor mye det kan hjelpe med fysisk kontakt når ting blir mørkt, men samtidig hvor usunt det er å legge psyken sin i andre sine hender.

– Sangen kan kanskje føles trist, men den er veldig lys på mange måter. Noen ganger er det ikke noe som er så veldig galt, noen ganger trenger man bare en hånd og holde i, og i den sangen her følte jeg på at jeg måtte holde meg selv. Jeg kommer fra Bardu i Nord-Norge, og der har vi en mørketid hvor det er mørkt 24/7 og sola aldri kommer opp. På sommeren går sola aldri ned. Derfor lager jeg to EP´er den kommende tiden: «For the dark Days» og «For the bright Days», forteller Lil Halima.