Unglynrevyen

Med skråblikk på historien

Revygruppa i Unglyn- revyen fokuserer i år på historiske hendelser. Men vil ikke røpe hvilke.

HISTORISK: Unglynrevyen tar i år en kikk på historiske hendelser, både lokale, nasjonale og globale. På dette ser man Merete Bondestad ved bordet og revysjef Ronny Skogstad (midten) til høyre i en tidligere revy fra noen få år tilbake. Foto: Arne Ivar Hanssen  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Unglynrevyen er i år flyttet litt fram i tid, fra litt ut i januar til begynnelsen av februar. Nærmere bestemt lørdag 2. februar, da i alt to forestillinger skal fremføres i Galtnes Samfunnshus.

– Vi har forhåndssalg av billetter til begge forestillingene, men erfaringsmessig selger vi også en del billetter i døra samme dag til den første forestillingen. Når det gjelder den andre forestillingen så pleier den å selges ut lenge før, så til den vil det nok for sent å sikre seg en plass samme kveld, understreker leder for revygruppa, Ronny Skogstad.