– Norske kvalitetsfilmer selger aller best hos oss

Kinosjef Vidar Fagerli kan notere seg for et rekordbesøk på Heggelia Kino i fjor.

Årsbeste: Den norske katastrofefilmen «Skjelvet», som er en oppfølger av «Bølgen», ble den filmen som ble sett av flest på Heggelia Kino i fjor. Hele 17.776 mennesker løste billett til den.   Foto: Fantefilm fiksjon

kultur

Kinosjefen mener at det er flere grunner til at han kan notere seg for en ny seerrekord i 2018.

– En av grunnene er nok at vi har økt antall visninger ved kinoen. Det vil si at vi viser mer film både i helger og hverdager enn før. Dessuten holder vi kinoen mer åpen i store høytider som jul og påske enn vi gjorde tidligere, forklarer kinosjef Vidar Fagerli ved Heggelia Kino, som også begrunner fremgangen med det brede kontaktnettet en kino som er drevet av Forsvaret har.