Gå på scenen igjen — klar for ny bygdefest

Romjula går mot slutten, da mener guttene i Samlebandet at det er på tide å spille opp igjen.

vokal: Leif Jakobsen (tv) er vokalist i Samlebandet. Her i sving sammen med Fred Jørgen Kampevoll. Fredag 28. desember spiller bandet opp i kjellerlokalet på Otto’s på Finnsnes.Privat Foto 

Arnfinn og Kurt har dessverre har valgt å gi seg. Men inn kommer to megakjente og rutinerte musikere.

Fred Jørgen Kampevoll
kultur

Det skjer fredag, eller rettere sagt fredag kveld, på utestedet Otto’s på Finnsnes.

– Nøyaktig ett år etter at Otto’s arrangerte tidenes bygdefest, med stappfullt lokale og med Samlebandet på scenen, er bandet tilbake igjen. Denne gangen med to nye musikere med på laget, forteller Fred Jørgen Kampevoll.

Nye musikere

– Leif Jakobsen og jeg er igjen fra originalbesetningen, mens Arnfinn og Kurt dessverre har valgt å gi seg. Men inn kommer to megakjente og rutinerte musikere. Nemlig Andre Stifjell på perkusjon og Kenneth Hammer på tangenter. Disse to representerer noe av det beste vi har i landet når det gjelder rutine, musikalitet og ikke minst antall spillejobber for året.

Kenneth Hammer er profesjonell, og har musikken som levebrød. Begge Romeo’s har vært fast inventar i Ketil Stokkans Funky Ducks.

– Vi er derfor svært glade for å kunne presentere det nye Samlebandet når Otto’s igjen inviterer til bygdefest og juletrefest.

Kjellerlokalet

Samlebandet spiller opp på den store scenen i kjellerlokalet på Otto’s.

– Vi kommer til å levere alt som folk husker fra gammelt av, men det ligger også an til en del overraskelser, lover Kampevoll.

– Regner dere med at folk har lyst til å komme seg ut og strekke litt på bena nå?

– Ja, vi tror det kommer til å bli bra med folk og god stemning fredag kveld.