– Bøker er fortsatt populære gaver

En god, gammeldags papirbok er forsatt å foretrekke når litterære opplevelser skal formidles til andre.

VINNER: Bøker er fortsatt et godt alternativ når gaver til familie og venner skal velges ut. – De aller fleste vil ha en ordentlig bok i papir. Digitale løsninger er vanskelig å pakke inn og legge under juletreet, påpeker butikksjef Vera Reiertsen ved Ark Bokhandel på Finnsnes. Her viser hun frem titlene som hun har solgt mest av så langt i desember måned.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Ikke minst gjelder det i måneden vi er inne i nå, da mange tråler butikkhyllene på jakt etter en gave man håper skal «gå rett hjem» hos mottakerne. Et rykende fersk åndsverk, skjult mellom to permer, kan fortsatt være et kjærkommet tilskudd til mennesker som har alt fra før, som vi er blitt vant til å uttrykke det her til lands.

– Opplever dere stor nedgang i salget av papirbøker, da disse nå kan leses på nettbrett, PC og mobiltelefon?