Gir ut sin første kalender

Bilder var ingen mangelvare da Unglyn bestemte seg for å gi ut en kalender.

leder: Karin Mikkelsen er leder i Unglyn Idretts- og Bygdelag. Her blar hun i den første kalenderen laget gir ut.  Foto: Reidar Ingebrigtsen

Alle som på en eller annen måte har vært aktiv i laget vårt kan regne med å se et bilde av seg selv i kalenderen

Karin Mikkelsen

2019: Den aller første kalenderen utgitt av Unglyn ILBL er kommet rykende fersk fra trykken.  Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Det sier leder i Unglyn Idretts- og Bygdelag, Karin Mikkelsen.

– Det var på et møte vi i styret avholdt i fjor at vi bestemte oss for å gi ut vår egen kalender. Når det gjelder billedmateriale så har vi et rikelig lager fra tiden da vårt aktive idrettslag og bygdelag har vært i drift, forteller Mikkelsen.

– Er det å gi ut kalender noe dere vil fortsette med?

– Det har vi veldig lyst til, men det er klart at vi er avhengig av at noen kjøper den. Men vi forventer faktisk at det kommer til å skje. Hvis for eksempel alle som er medlemmer i laget kjøper den er vi sikret å gå i pluss.

Første opplag

– Hvor mange medlemmer er det i Unglyn?

– Per i dag omtrent 200 betalende medlemmer, altså mer enn det opplaget vår første kalender er trykket opp i, som er 150 eksemplarer. Så opplaget er ikke større enn det strengt tatt må være.

– Hvilket området dekker laget deres egentlig?

– Omtrent fra kommunegrensen mellom Lenvik og Sørreisa og til Gottesjord. Men egentlig dekker vi vel hele Sørreisa, da vi har medlemmer fra hela bygda.

Finne seg selv

Karin Mikkelsen minner om at Unglyn ILBl har styrt, og fortsatt styrer med så mangt.

– En gang hadde vi faktisk også vår egen nærradio, som vi også har et artig bilde fra i kalenderen. Ellers har jo idrettslaget både drevet med ski og fotball, så dette har vi bilder av. Vi har en aktiv revygruppe, som akkurat nå jobber med neste revy på nyåret.

Mikkelsen mener at det også er annen grunn til å kjøpe Unglynkalenderen.

– Alle som på en aller annen måte har vært aktiv i laget vårt kan regne med å se et bilde av seg selv i kalenderen. For bra voksne mennesler kanskje et bilde av seg selv som barn eller ungdom.