De er klare for Millionfisken

– Vi har lyttet til folket og gjort endringer som vi vet mange har ønsket seg, sier artistgeneral Christer Møller.

KOMMER Namsos-bandet D.D.E. inntar Millionfisken. 

KOMMER Alice DJ. 

KOMMER Infinity. 

KOMMER Paradisio. 

kultur

For 2019 gjør arrangørene en justering på kveldsarrangementene, mens fiskekonkurransen blir som før. Justeringa av konseptet betyr at det fredag blir festival- og konsertstemning mens det på lørdag blir 90-tallsparty med flere artister. Og after fishing i festivalteltet som vanlig torsdag, fredag og lørdag.

Millionfisken 2019 går av stabelen 4.-7. juli 2019 på Sjøvegan.


Denne gjengen er allerede i boks — nå følger flere på

Rossfjordrocken har flere band og artister i boks til neste års arrangement. Men har fortsatt noen navn på lur.

 

D.D.E. fredag

– Vi har også her lyttet til publikum. Hvert år mottar vi hundrevis av forslag på artister. En av gjengangerne har i alle år vært D.D.E., og endelig passet det for dem den første helga i juli 2019, slår artistgeneralen fast.

Det er liten tvil om at Bjarne Brøndbo og D.D.E er i stand til å skape vanvittig god stemning når de inviterer publikum med på sine refreng.

– Det er bare å begynne med å, å, å – så synger alle med på "det går likar no". De er Norges desidert beste allsang-band og folkets favoritt uansett hvor i landet de spiller, sier Møller.


Skylder på været for dårlige besøkstall

– Vi har vært heldige i 11 år

Å arrangere utefestivaler i månedsskiftet juni-juli i vår landsdel er en risikosport. Arrangørene håper likevel på overskudd etter Millionfisken.

 

90-tallsparty lørdag

– Vi endrer konseptet til litt mer club og party. Folk skal kunne prate, danse, nyte musikken, la seg rive med eller bare «chille». Vi ønsker med dette å «treffe» enda flere folk og har altså også senket prisen ytterligere lørdag. Her skal Millionfisken gjenskape magiske hits fra 90-tallet, og det blir garantert både puddel-rock og reinspikka eurodisco, sier Møller.

Disse legendene fra 90-tallet er booket: Infinity med hits som «Happy» og «Feeling Good» , Alice DJ med hits som «Better Off Alone» og «Back In My Life», og Paradisio med storhiten «Bailando».

Var du i Europa, Amerika eller Asia for ikke så lenge siden – var det umulig å gå inn på en klubb eller høre på radioen uten å høre Alice DJ. Infinitys singel «Happy» kom i 1999, og de neste singlene, «Feeling Good» og «Makin’ Out», nådde høyt på VGlista.

Den belgiske eurodiscogruppen Paradisio med monsterhiten «Bailando» ble listetopp både i Italia, Danmark, Norge, Finland, Sverige og var langt oppe på listene i de fleste land i Europa.

I forrige uke ble det kjent at DDE også skal til Rossfjordrocken 2019.