Finnsnes Forum og Kulturhuset på Finnsnes:

Går sammen om å skape julemagi for små og store

Til helga braker det løs med premiere på Ola Bremnes-musikalen, julegrantenning og fakkeltog.

SAMARBEID: Produsent Veronica Stensrud ved Kulturhuset på Finnsnes og leder i Finnsnes Forum, Thord Magnussen, samarbeider om å lage en spesiell åpning på adventstiden kommende helg. Blant annet med premiere på julemusikal i kulturhuset, fakkeltog og julegrantenning.  Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Leder Thord Magnussen i Finnsnes Forum og produsent Veronica Stensrud ved Kulturhuset på Finnsnes har lyst til å skape litt ekstra liv og røre i forbindelse med at adventstiden starter førstkommende helg (Se video nederst i saka).

– Vi i Finnsnes Næringsforum ønsker å samarbeide med flest mulig. Når vi nå har fått til et samarbeid om dette med Kulturhuset, så er begge parter innstilt på å gjøre så godt vi kan for å skape en skikkelig koselig og fin åpning av adventstiden, forklarer leder Thord Magnussen i Finnsnes Forum, og fortsetter: