Maria klar for to utsolgte konserter

Førstkommende fredag er Maria Haukaas Mittet tilbake på Finnsnes. Denne gangen i en litt annen setting enn sist.

konsertklar: Maria Haukaas Mittet er sammen med Rune Larsen,Alex- ander Rybak, Tor Endresen og Lisa Børud klar for to omganger med konserten «Stille Natt Hellige Natt» i Finnsnes kirke førstkommende fredag 23. november. Foto: Presse/HeartBeat 

kultur

Sist Maria Haukaas Mittet besøkte Finnsnes var med konsertforestillingen «Jåla fra Lakselvnes». Da var arenaen storsalen i kulturhuset, mens det nå er kirkerommet i Finnsnes kirke som gjelder. Der er to konserter utsolgt, de 100 ekstra plassene på hver konsert inkludert.

Fredag deler Mittet plassen på podiet i Finnsnes kirke med Rune Larsen, Tor Endresen, Lisa Børud og Alexander Rybak. På programmet står konsertkonseptet «Stille Natt Hellige Natt», som etter 30 år på veien nå besøker Nord-Norge for første gang.